FASOLE PAISA PINTO (FRIJOLES PAISAS)

FASOLE PAISA PINTO (FRIJOLES PAISAS)
Paisa PINTO fasole (FRIJOLES PAISAS) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 245 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole pinto, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Sancocho Antioque aprox. o Paisa (supa regiunii Paisa), Tortilla Paisa (Omletă Paisan), și Bandeja Paisa (Platou Paisa) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa și jareții de porc. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 2 ore.Când fasolea se gătește, pregătiți guiso. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu, adăugați roșiile, ceapa, ceapa, sarea, usturoiul, coriandrul și chimenul măcinat și gătiți timp de 10 până la 15 minute.Când fasolea este aproape fragedă, adăugați guiso, pătlagine, morcovi și sare. Acoperiți și gătiți încă o oră sau până când fasolea este complet gătită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar).Instrucțiuni folosind aragaz lent pentru aragazul lent, utilizați aceleași ingrediente, cu excepția utilizării a doar 4 căni de apă în loc de 6.Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un aragaz lent, adăugați 4 căni de apă și jareți de porc și gătiți la mare timp de aproximativ 2 ore.Urmați Pasul 2 din rețeta obișnuită de oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați guiso, pătlagine, morcovi și sare, apoi acoperiți și gătiți încă 3 ore. Gustați pentru sare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista