Fasole neagră și legume peste orez este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Bol de orez cu pui picant, cartofi dulci prăjiți și legume, fasole neagră și Kale, Castron De Mei Cu Fasole Neagră Și Legume, și Saut legume cu fasole neagra si cuscus.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și țelina; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați cartoful dulce și următoarele 9 ingrediente; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.