Fasole Neagră (Frijoles Negros)

Fasole Neagră (Frijoles Negros)
Fasole neagră (Frijoles Negros) este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Fasole Neagră (Dip De Frijoles Negros), Supă De Fasole Neagră (Sopa De Frijoles Negros), și Salată de fasole alb-negru (Ensalada de Frijoles Negros y Blancos).

Instrucțiuni

1
Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă. Când fasolea se umflă, gătiți în aceeași apă până la moale, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Încălziți 1 cană de ulei într-o tigaie, adăugați ceapă, usturoi și ardei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 cană de fasole în tigaie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați acest lucru la fasole împreună cu sarea, piperul, dacă folosiți, oregano, frunze de dafin și zahăr. Se lasă să fiarbă timp de 1 oră, apoi se adaugă vinul și oțetul, permițând să se gătească neacoperit pentru o vreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați cele 4 linguri rămase ulei de măsline chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista