Fasole Neagră (Frijoles Negros)

Fasole Neagră (Frijoles Negros)
Fasole neagră (Frijoles Negros) este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Fasole Neagră (Dip De Frijoles Negros), Supă De Fasole Neagră (Sopa De Frijoles Negros), și Salată de fasole alb-negru (Ensalada de Frijoles Negros y Blancos).

Instrucțiuni

1
Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă. Când fasolea se umflă, gătiți în aceeași apă până la moale, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Încălziți 1 cană de ulei într-o tigaie, adăugați ceapă, usturoi și ardei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 cană de fasole în tigaie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați acest lucru la fasole împreună cu sarea, piperul, dacă folosiți, oregano, frunze de dafin și zahăr. Se lasă să fiarbă timp de 1 oră, apoi se adaugă vinul și oțetul, permițând să se gătească neacoperit pentru o vreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați cele 4 linguri rămase ulei de măsline chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista