Fasole Lungă Chinezească Murată

Fasole Lungă Chinezească Murată
Murat fasole lungă chineză ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 260 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fulgi de piper, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Lungă Murată, Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), și Fasole Lungă Chinezească Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită și 2 borcane de halbă cu gură largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puneți capacele într-o cratiță mică, acoperiți-le cu apă și fierbeți la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Spălați și tăiați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Combinați oțetul cu sare de murat și 1 cană de apă într-o oală mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Împărțiți usturoiul și condimentele între cele două borcane de halbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Spiralați fasolea în borcane, ambalându-le cât mai strâns posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Se toarnă saramură peste fasole. Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer prinse și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească. Verificați capacele pentru a asigura o etanșare.
10
Lăsați borcanele să stea cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca, pentru a asigura o decapare suficientă.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista