Fasole Lungă Chinezească Murată

Fasole Lungă Chinezească Murată
Murat fasole lungă chineză ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 260 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fulgi de piper, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Lungă Murată, Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), și Fasole Lungă Chinezească Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită și 2 borcane de halbă cu gură largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Puneți capacele într-o cratiță mică, acoperiți-le cu apă și fierbeți la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Spălați și tăiați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Combinați oțetul cu sare de murat și 1 cană de apă într-o oală mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Împărțiți usturoiul și condimentele între cele două borcane de halbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Spiralați fasolea în borcane, ambalându-le cât mai strâns posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Se toarnă saramură peste fasole. Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer prinse și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească. Verificați capacele pentru a asigura o etanșare.
10
Lăsați borcanele să stea cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca, pentru a asigura o decapare suficientă.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista