Fasole Lungă Chinezească Murată
Murat fasole lungă chineză ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 260 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fulgi de piper, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Lungă Murată, Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), și Fasole Lungă Chinezească Și Slănină.
Instrucțiuni
Pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită și 2 borcane de halbă cu gură largă.
Puneți capacele într-o cratiță mică, acoperiți-le cu apă și fierbeți la foc foarte mic.
Spălați și tăiați fasolea.
Combinați oțetul cu sare de murat și 1 cană de apă într-o oală mică și aduceți la foc mic.
Împărțiți usturoiul și condimentele între cele două borcane de halbă.
Spiralați fasolea în borcane, ambalându-le cât mai strâns posibil.
Se toarnă saramură peste fasole. Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer prinse și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească. Verificați capacele pentru a asigura o etanșare.
Lăsați borcanele să stea cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca, pentru a asigura o decapare suficientă.