Fasole Lima și cotlet de porc

Fasole Lima și cotlet de porc
Fasolea Lima și cotletul de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 542 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Lima cu cârnați de porc, Cotlet de porc cu orez și fasole, și Cotlet de porc cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Gatiti fasolea lima in apa sarata pana aproape frageda si rezervati 1/2 cana din lichidul de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Turnați fasolea lima într-un vas mare de copt plat cu lichidul rezervat. Se amestecă sarea, piperul, zahărul, muștarul, pătrunjelul, cimbru, cimbru și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se amestecă bine.
5
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați cotletele și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine.
7
Așezați cotletele deasupra fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Amestecați firimiturile de pâine cu smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
9
Răspândiți peste cotlete. Acoperiți vasul și coaceți timp de 8 minute. Descoperiți cotletele și continuați să coaceți, până se rumenesc ușor, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Aranjați cotletele pe un pat de fasole lima pe un platou mare și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Servi.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista