Fasole La Grătar

Fasole La Grătar
Fasolea la grătar este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de porc și fasole, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă cu fasole la grătar, Cele Mai Bune Fasole La Grătar, și Fasole Rapidă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită cu țelină, ceapă și piper verde până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurge. Se amestecă zahărul brun, ketchup-ul, ghimbirul și cuișoarele. Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
UmărUmăr
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați la un 2-1 / 2-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace, neacoperit, la 350, timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când boabele ating grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Mariettan Angeli Estate Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Marietta Angeli Estate Zinfandel
Marietta Angeli Estate Zinfandel
Pivnițele Marietta se află la intrarea într-un mic canion de lângă Alexander Valley. Cunoscută sub numele de Angeli Ranch după familia care s-a stabilit inițial acolo în 1886, podgoriile proprietății leagă baloturi de pietriș de la râu la movile terasate invizibile de pe fundul văii. Extremele acestui site creează un vin plin de corp, dar care are o eleganță și o claritate surprinzătoare. Acest superb Zinfandel este intensificat de mici adăugiri de Petite Sirah și Syrah.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista