Fasolea la cuptor în sos de roșii este o garnitură care servește 8. O porție conține 214 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 452 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Pui și fasole coapte în sos de roșii, Fasole la cuptor cu roșii Shirley, și Fasole verde cu sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea în apă: pre-înmuiați fasolea, fie acoperind cu doi centimetri de apă și înmuiați peste noapte, fie turnând apă clocotită peste ele și înmuiându-le timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Scurgeți fasolea, acoperiți cu apă, gătiți până se înmoaie:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți cu 2 centimetri de apă. Aduceți la foc mic, acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți până când fasolea este suficient de moale pentru a mânca, aproximativ 1 oră, dați sau luați aproximativ 15 minute, în funcție de vârsta boabelor (fasolea mai veche va dura mai mult pentru a găti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Gatiti slanina sau pancetta: Incalziti cuptorul la 325 F. intr-o oala cu fund greu de 3 sau 4 litri, rezistenta la cuptor, cu capac, cum ar fi un cuptor olandez, incalziti uleiul de masline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
Pulpe și Picioare De Pui
5
Adăugați slănina sau pancetta și gătiți încet până se rumenesc ușor și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Ceapa saut:
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ceapa tocată și creșteți focul la mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați usturoi, fulgi de chili, salvie, apoi adăugați roșii și bulion:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Adăugați usturoiul, fulgii de chile și salvia și gătiți timp de 1-2 minute, apoi adăugați mierea și pasta de roșii. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Crenguță Rozmarin
10
Adăugați roșiile sau sosul de roșii și bulionul. Aduceți la foc mic. Gustați sare și adăugați câteva dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Scurgeți fasolea și adăugați-le în oală. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Acoperiți oala și gătiți-o într-un cuptor de 325 km F timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Dacă este încă puțin umed, scoateți capacul și gătiți încă 15 minute.
4
Rețineți că timpul de gătit va depinde de mai multe lucruri, cel mai important fiind cât de bine au fost gătite fasolea pentru început când au fost fierte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
5
Dacă fasolea este încă puțin dură când intră în cuptor, poate dura câteva ore pentru a le înmuia, odată ce roșiile și mierea au fost adăugate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, Opționale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
6
Se amestecă pătrunjelul și oțetul balsamic: chiar înainte de servire, se amestecă ușor pătrunjelul tocat și oțetul balsamic. Gustați pentru sare, adăugați mai mult dacă este necesar pentru a gusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se servește fie fierbinte, fie la temperatura camerei.