Fasole La Cuptor Acidulată
Fasolea coaptă acidulată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 265 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 85 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, ceapă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole La Cuptor Cu Grătar Acidulat, Fasole Verde Acidulată, și Fasole Franceză Acidulată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă. Între timp, într-o cratiță mică, combinați cafeaua, zahărul brun, oțetul, muștarul și sarea. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se dizolva zaharul. Se amestecă fasolea și ceapa.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie. Împărțiți amestecul de fasole între două 6 oz. ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit. Se acoperă cu slănină.
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până la bule.