Fasole La Cuptor Acidulată

Fasole La Cuptor Acidulată
Fasolea coaptă acidulată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 265 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 85 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, ceapă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole La Cuptor Cu Grătar Acidulat, Fasole Verde Acidulată, și Fasole Franceză Acidulată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc mediu până când este parțial gătită, dar nu crocantă. Între timp, într-o cratiță mică, combinați cafeaua, zahărul brun, oțetul, muștarul și sarea. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se dizolva zaharul. Se amestecă fasolea și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie. Împărțiți amestecul de fasole între două 6 oz. ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit. Se acoperă cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista