Fasole Glazurată Cu Arțar

Fasole Glazurată Cu Arțar
Rețeta fasolei glazurate cu arțar poate fi făcută în aproximativ 7 ore și 45 de minute. O porție conține 363 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină cărnoasă, sirop de arțar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Glazurată Cu Arțar, Fasole la cuptor cu slănină glazurată cu arțar, și Dovleac glazurat cu arțar și fasole verde cu nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o oală mare, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, degresând ocazional, până când pielea se decojește înapoi când suflați pe ele, aproximativ 1 oră. Rezervați 4 căni de lichid de gătit și scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați fasolea într-un vas de copt de 10 pe 13 inci. Lipiți cuișoarele într-o felie de ceapă; cuibărește feliile de ceapă, frunzele de dafin și slănina, cu grăsimea în sus, printre fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Într-un castron, bateți 2 căni din lichidul de gătit rezervat cu siropul de arțar, Worcestershire, muștar uscat, 1/4 cană de ketchup și 1 linguriță de sare; se toarnă peste fasole și se coace timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă restul de 1 linguriță de sare în 1 cană de lichid de gătit; se toarnă peste fasole și se coace timp de 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Bateți lichidul de gătit rămas și ketchup-ul cu muștarul Dijon și turnați peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Coaceți timp de 1 1/2 ore mai mult, până când fasolea se rumeneste bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați cuișoarele și frunzele de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista