Fasole Glazurată Cu Arțar

Fasole Glazurată Cu Arțar
Rețeta fasolei glazurate cu arțar poate fi făcută în aproximativ 7 ore și 45 de minute. O porție conține 363 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină cărnoasă, sirop de arțar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Glazurată Cu Arțar, Fasole la cuptor cu slănină glazurată cu arțar, și Dovleac glazurat cu arțar și fasole verde cu nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o oală mare, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, degresând ocazional, până când pielea se decojește înapoi când suflați pe ele, aproximativ 1 oră. Rezervați 4 căni de lichid de gătit și scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați fasolea într-un vas de copt de 10 pe 13 inci. Lipiți cuișoarele într-o felie de ceapă; cuibărește feliile de ceapă, frunzele de dafin și slănina, cu grăsimea în sus, printre fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Într-un castron, bateți 2 căni din lichidul de gătit rezervat cu siropul de arțar, Worcestershire, muștar uscat, 1/4 cană de ketchup și 1 linguriță de sare; se toarnă peste fasole și se coace timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se amestecă restul de 1 linguriță de sare în 1 cană de lichid de gătit; se toarnă peste fasole și se coace timp de 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Bateți lichidul de gătit rămas și ketchup-ul cu muștarul Dijon și turnați peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Coaceți timp de 1 1/2 ore mai mult, până când fasolea se rumeneste bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați cuișoarele și frunzele de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista