Rețeta fasolei glazurate cu arțar poate fi făcută în aproximativ 7 ore și 45 de minute. O porție conține 363 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină cărnoasă, sirop de arțar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Glazurată Cu Arțar, Fasole la cuptor cu slănină glazurată cu arțar, și Dovleac glazurat cu arțar și fasole verde cu nuci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o oală mare, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, degresând ocazional, până când pielea se decojește înapoi când suflați pe ele, aproximativ 1 oră. Rezervați 4 căni de lichid de gătit și scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați fasolea într-un vas de copt de 10 pe 13 inci. Lipiți cuișoarele într-o felie de ceapă; cuibărește feliile de ceapă, frunzele de dafin și slănina, cu grăsimea în sus, printre fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un castron, bateți 2 căni din lichidul de gătit rezervat cu siropul de arțar, Worcestershire, muștar uscat, 1/4 cană de ketchup și 1 linguriță de sare; se toarnă peste fasole și se coace timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pudră De Muștar
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, Opționale
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă restul de 1 linguriță de sare în 1 cană de lichid de gătit; se toarnă peste fasole și se coace timp de 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți lichidul de gătit rămas și ketchup-ul cu muștarul Dijon și turnați peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Coaceți timp de 1 1/2 ore mai mult, până când fasolea se rumeneste bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați cuișoarele și frunzele de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite