Fasole Glazurată Cu Arțar
Rețeta fasolei glazurate cu arțar poate fi făcută în aproximativ 7 ore și 45 de minute. O porție conține 363 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină cărnoasă, sirop de arțar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Glazurată Cu Arțar, Fasole la cuptor cu slănină glazurată cu arțar, și Dovleac glazurat cu arțar și fasole verde cu nuci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o oală mare, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, degresând ocazional, până când pielea se decojește înapoi când suflați pe ele, aproximativ 1 oră. Rezervați 4 căni de lichid de gătit și scurgeți fasolea.
Transferați fasolea într-un vas de copt de 10 pe 13 inci. Lipiți cuișoarele într-o felie de ceapă; cuibărește feliile de ceapă, frunzele de dafin și slănina, cu grăsimea în sus, printre fasole.
Într-un castron, bateți 2 căni din lichidul de gătit rezervat cu siropul de arțar, Worcestershire, muștar uscat, 1/4 cană de ketchup și 1 linguriță de sare; se toarnă peste fasole și se coace timp de 3 ore.
Se amestecă restul de 1 linguriță de sare în 1 cană de lichid de gătit; se toarnă peste fasole și se coace timp de 1 1/2 ore mai mult.
Bateți lichidul de gătit rămas și ketchup-ul cu muștarul Dijon și turnați peste fasole.
Coaceți timp de 1 1/2 ore mai mult, până când fasolea se rumeneste bogat.
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați cuișoarele și frunzele de dafin și serviți.