Fasole franțuzească picante
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Fasole franțuzească Tangy. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 42 de cenți per porție. O porție conține 88 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână fasole verde, oțet de cidru, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt dressingul meu franțuzesc picant, fasole verde picant și fasole verde picant.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Într-un castron mic, combina zahărul și amidonul de porumb; se amestecă cu oțet și 2 linguri de apă până se omogenizează. Se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați fasolea și apa rămasă. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 6-8 minute sau până când se încălzește; scurgere.
Adăugați amestecul de slănină și amestecați pentru a acoperi.
Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, Bordeaux și Burgundy alb. Vinul francez este la fel de divers ca și mâncarea franțuzească, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa ta necesită un vin alb, s-ar putea să încerci și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec de roșu bordeaux. Amestecul de munte Bordeaux Terra Blanca „ONYX” cu o evaluare de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 103 de dolari pe sticlă.
![Terra Blanca "ONYX" Mountain Bordeaux Blend]()
Terra Blanca "ONYX" Mountain Bordeaux Blend
Zmeura și cireșele cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimentele moi și stejarul prăjit pe nas. Arome netede și luxuriante de mure, cireșe negre și cassis învăluie un miez de taninuri pline, dar moi, structurate. Notele de cedru cu note ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure, înconjurate de o mare de ciocolată bogată la gust.