Fasole franțuzească de lux
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la repertoriul dvs., Fancy French Beans ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 195 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, muguri de fasole, sos worcestershire și castane de apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fancy French Cheese Puff Fake-out, Fancy Green Beans și Fancy Green Beans.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea conform instructiunilor de pe ambalaj.
Adăugați muguri de fasole și castane de apă; căldură prin.
Se scurge bine si se da deoparte. Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sare, piper și cayenne până se omogenizează. Adăugați treptat smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați sosul Worcestershire și amestecul de fasole; arunca pentru a acoperi.
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Combinați migdalele și brânza; se presara deasupra. Se prăjesc la 4-6 inchi de la căldură timp de 5 minute sau până când migdalele sunt aurii și brânza este spumoasă.
Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, Bordeaux și Burgundy alb. Vinul francez este la fel de divers ca și mâncarea franțuzească, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa ta necesită un vin alb, s-ar putea să încerci și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec de roșu bordeaux. Selbach Oster Riesling Kabinett cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Selbach Oster Riesling Kabinett]()
Selbach Oster Riesling Kabinett
Un Kabinett crăpat, amidonat și impecabil; foarte calcar-ierburi; în special mere și minerale; finisaj mentă sever. Se potrivește cu orice vă place în bucătăria cu carne de pasăre, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.