Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea fierbinte și afumată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 586 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, melasă cu aromă ușoară, bere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Fierbinte Și Afumată, Fasole Afumată "La Cuptor", și Fasole Afumată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Transferați 2 1/2 linguri de slănină picurând din tigaie într-un castron mare. Se toacă fin slănina; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente în castron și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți în 4 până la 6 lingurițe de ardei iute chipotle, în funcție de spiciness dorit. Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Transferați amestecul de fasole în vasul de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
7
Coaceți descoperit până când bulele lichide și se îngroașă ușor, aproximativ 1 oră. Se răcește 10 minute.