Fasole fierbinte și afumată
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea fierbinte și afumată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 586 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, melasă cu aromă ușoară, bere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Fierbinte Și Afumată, Fasole Afumată "La Cuptor", și Fasole Afumată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Transferați 2 1/2 linguri de slănină picurând din tigaie într-un castron mare. Se toacă fin slănina; se adaugă în castron.
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente în castron și bateți pentru a amesteca.
Bateți în 4 până la 6 lingurițe de ardei iute chipotle, în funcție de spiciness dorit. Se amestecă fasolea.
Transferați amestecul de fasole în vasul de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Coaceți descoperit până când bulele lichide și se îngroașă ușor, aproximativ 1 oră. Se răcește 10 minute.
Se presară pătrunjel și se servește.