Fasole Fava și Pancetta
Fasolea Fava și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 525 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pâine de țară, sare și piper kosher, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Fava Cu Pancettan Și Lămâie, Succotash Cu Dovlecei, Fasole Fava, Porumb Dulce Și Pancetta, și Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Adăugați pancetta și usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Adăugați favas, condimentați cu sare și piper și gătiți până când fasolea este fragedă, 6 până la 8 minute.
Între timp, stropiți uleiul de măsline rămas peste feliile de pâine și prăjiți-l într-un cuptor de 450 F timp de 5 până la 6 minute.
Cu spatele unei furculițe, zdrobiți fasolea în tigaie până când amestecul este gros.
Întindeți fasolea pe pâine prăjită și acoperiți cu pecorino, dacă doriți.
Dacă copilul tău nu dorește partea de pâine prăjită, dă–i un castron mai prietenos cu mâncarea cu degetele de fasole gătită, nemăcinată. Bucătarii de patru stele așteaptă tot anul același privilegiu.