Fasole De Lămâie

Fasole De Lămâie
Fasolea de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 127 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Fasole De Lămâie Cu Migdale, Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună usturoiul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti fasolea verde in apa timp de 5 pana la 6 minute; scurgere. Fasole rece timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Așezați fasolea răcită în vasul mare și aruncați cu amestecul de suc de lămâie; condimentează cu sare. Lăsați fasolea să se odihnească timp de 2 minute înainte de a amesteca din nou. Repetați 2 minute de odihnă și amestecând încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți usturoiul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Revista