Fasole De Fasole
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă fasolea cu fasole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 80 de cenți pe porție. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar, carne de porc sărată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole Coapte Cu Trei Fasole, Patru Fasole De Fasole, și Patru Fasole De Fasole.
Instrucțiuni
Gaura de fasole ar trebui să aibă o adâncime de 2 1/2 până la 3 picioare, în funcție de oală. Gaura ar trebui să fie suficient de mare pentru a avea un spațiu de 6 inci între oală și marginea găurii pe toate părțile. Pentru a ajuta la menținerea căldurii, puneți câteva lanțuri vechi de anvelope sau pietre în gaură înainte de a porni focul.
Porniți focul și păstrați-l umplut cu lemn de esență tare uscat.
Lăsați-l să ardă aproximativ 3 ore. Gaura trebuie să fie de cel puțin 3/4 plină de cărbuni fierbinți. După ce focul a durat aproximativ o oră, așezați fasolea într-o oală mare, pe aragaz cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când piei se rostogolesc înapoi când suflați pe ele, aproximativ 45 de minute. Urmăriți cu atenție, pentru că vor deveni moale dacă sunt lăsați prea mult timp.
Când gaura este gata, tăiați carnea de porc sărată la 2 inci lățime și 1/4 inch felii groase.
Așezați-le în fundul vasului de fasole. Curățați și tăiați ceapa în jumătate; așezați-le deasupra cărnii de porc.
Se toarnă fasolea și lichidul lor în oală, apoi se amestecă melasa, piperul negru și muștarul uscat. Feliați untul și așezați deasupra.
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi fasolea cu un centimetru. Acoperiți bine partea superioară a oalei cu folie de aluminiu, astfel încât să coboare peste laturi cu cel puțin 2 inci.
Puneți capacul pe oala de fasole.
Înainte de a pune oala în gaură, îndepărtați aproximativ 1/3 din cărbuni folosind o lopată.
Îndepărtați și aruncați orice bucăți de lemn arse.
Așezați vasul de fasole în gaură și puneți cărbunii din gaură înapoi în jurul părților laterale și deasupra vasului de fasole. Acum începeți să umpleți gaura cu murdăria, împachetând-o cu picioarele în timp ce mergeți. Ar trebui să ajungeți cu aproximativ 2 picioare de murdărie care acoperă oala. Acoperiți locul în care fasolea este îngropată cu o prelată sau o bucată de metal pentru a evita ploaia.
Lăsați fasolea să fiarbă peste noapte în gaura lor de fasole. Scoateți-le cu grijă a doua zi și bucurați-vă!
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.