Fasole de ceară galbenă cu migdale prăjite

Fasole de ceară galbenă cu migdale prăjite
Fasolea de ceară galbenă cu migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, migdale albite, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole Verde Cu Migdale Prăjite, Rețetă De Fasole Verde Cu Migdale Prăjite, și Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 1 lingură de sare și fasolea de ceară, reveniți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De CearăFasole De Ceară
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți și plonjați într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
5
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând des, până când încep să devină aurii, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
7
Se transferă pe o farfurie și se presară cu sarea rămasă și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Așezați fasolea într-un castron mare, aruncați cu migdalele și serviți.Bacsis: puteți folosi fasole verde proaspătă în loc de fasole galbenă de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde ProaspătăFasole Verde Proaspătă
Fasole De Ceară GalbenăFasole De Ceară Galbenă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista