Fasole de ceară galbenă cu migdale prăjite
Fasolea de ceară galbenă cu migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, migdale albite, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole Verde Cu Migdale Prăjite, Rețetă De Fasole Verde Cu Migdale Prăjite, și Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Adăugați 1 lingură de sare și fasolea de ceară, reveniți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și plonjați într-un castron cu apă cu gheață.
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând des, până când încep să devină aurii, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie și se presară cu sarea rămasă și piperul.
Așezați fasolea într-un castron mare, aruncați cu migdalele și serviți.Bacsis: puteți folosi fasole verde proaspătă în loc de fasole galbenă de ceară.