Fasole de afine cu cârnați și fenicul
Boabele de afine cu cârnați și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui cu mai puțin sodiu, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez de afine și umplutură de cârnați cu ciuperci și fenicul, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Carnati Si Fenicul Carpa De Fenicul 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Scoateți carcasele din cârnați. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 8 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Scoateți cârnații din tigaie; pune deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați prazul, feniculul, ardeiul gras și usturoiul în tigaie; saut 6 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă fasolea de afine, bulionul de pui și cârnații; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când fasolea este bine încălzită.
Garnisiți cu frunze de fenicul tocate, dacă doriți.
Notă de vin: fasolea și cârnații sunt componente clasice ale gătitului toscan, așa că ori de câte ori aceste ingrediente sunt combinate într-o tocană, ajungeți la Chianti, vinul roșu iubit din Toscana. Chianti are arome pământești care completează bine fasolea și suficientă aciditate pentru a echilibra bogăția cârnaților. Unul dintre Chiantis-urile mele preferate este Badia a Passignano Chianti Classico Riserva DOCG din celebra familie italiană Antinori. 2003 este $ -- Karen MacNeil