Fasole Cu Condimente Curry
Reteta Curry Spice fasole este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4. O porție conține 167 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, șalotă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Taitei curry de dovleac-arahide cu scoici și creveți prăjiți cu cinci condimente, Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, și Fasole verde saut cu pecan glazurat cu condimente.
Instrucțiuni
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, ulei de salată,semințe de chimen și semințe de muștar. Agitați tigaia des până când semințele sfârâie și încep să apară, 30 până la 60 de secunde.
Adăugați șalotă și amestecați până se limpezesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă pudra de curry și fulgii de chili fierbinți.
Adăugați fasole în tigaie. Se amestecă fasolea până se acoperă cu condimente și fierbinte, 2 până la 3 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.