Fasole Coaptă În Stil Occidental

Fasole Coaptă În Stil Occidental
Fasolea coaptă în stil occidental ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 666 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, fasole coaptă, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole La Cuptor (Stil Occidental), Carne de vită și fasole în stil occidental, și Fasole Occidentală.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati pana nu mai roz, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți grăsimea și transferați carnea de vită într-un aragaz lent de 4 litri sau mai mare. Se amestecă fasolea coaptă, slănina, șunca, ceapa, pudra de chili, ketchup, zahărul brun și melasa. Dacă pare gros, amestecați în apă. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore sau gătiți timp de 6 până la 8 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista