Fasole Coaptă De Modă Veche

Fasole Coaptă De Modă Veche
Fasolea coaptă de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. Un amestec de slănină, zahăr brun, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fasole La Cuptor De Modă Veche, Fasole La Cuptor De Modă Veche, și Fasole Coaptă De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 10 căni de apă și fasolea până la fierbere în cuptorul olandez rezistent la cuptor. Se fierbe descoperit 2 minute. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția a 3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Acoperiți și coaceți 4 ore, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă 3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Coaceți neacoperit cu 2 ore până la 2 ore și 15 minute mai mult, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă și consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista