Fasole Coaptă De Modă Veche
Fasolea coaptă de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. Un amestec de slănină, zahăr brun, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fasole La Cuptor De Modă Veche, Fasole La Cuptor De Modă Veche, și Fasole Coaptă De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți 10 căni de apă și fasolea până la fierbere în cuptorul olandez rezistent la cuptor. Se fierbe descoperit 2 minute. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția a 3 căni de apă.
Acoperiți și coaceți 4 ore, amestecând ocazional.
Se amestecă 3 căni de apă.
Coaceți neacoperit cu 2 ore până la 2 ore și 15 minute mai mult, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă și consistența dorită.