Fasole Cannellini cu roșii
Fasolea Cannellini cu roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 238 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Fasole Cannellini, Roșii Și Hummus, Cannellini cu roșii și salvie, și Fasole Cannellini.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa, usturoiul și uleiul adesea până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 10 minute.
Puneți deoparte 1/2 cană de roșii și adăugați restul în amestecul de ceapă. Se amestecă des până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasole și rozmarin și amestecați ocazional la foc mic pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute. Dacă amestecul de fasole este mai gros decât se dorește, subțire cu apă și se aduce la foc mic.
Se toarnă într-un castron și se presară cu roșii rezervate. Condimentează după gust cu sare și piper.