Fasole Bold și Chili de porc
Bold Bean și chili de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 3,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 533 calorii, 63G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Rețete similare includ Bold Vegan Chili, Carne de porc ușoară și trei Chili de fasole, și Chili De Fasole Mixtă De Porc.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, carne de porc maro în ulei; scurgere.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati timp de 3 minute.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, roșiile și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă, amestecând de mai multe ori.
Grăsime degresată; se amestecă fasolea. Se fierbe cu 15-30 de minute mai mult sau până când chili atinge grosimea dorită.
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.