Fasole albă cu Prosciutto
Fasolea albă cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți rozmarin, fasole cannellini, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Fasole albă cu Prosciutto și salvie, Ciuperci Portobello cu fasole albă și Prosciutto, și Rotini cu Escarole, fasole albă și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Adăugați usturoi și rozmarin; saut 30 de secunde.
Adăugați vin; gatiti pana se evapora lichidul.
Adăugați bulion, piper și fasole; gatiti timp de 3 minute sau pana cand fasolea se incalzeste bine. Se amestecă pătrunjelul și prosciutto.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Adăugați treptat o pungă (1 kilogram) de escarole tocate și gătiți 1 minut.
Adăugați 1/4 cană de apă; acoperi. Gatiti timp de 30 de secunde si descoperiti.
Adăugați 4 lingurițe de usturoi, 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit, 1/4 linguriță de sare și fasole. Gatiti 2 minute.
Adăugați 1 linguriță de coajă de lămâie rasă, 2 lingurițe de suc de lămâie și piper negru.
Servește 6 (Dimensiune de servire: aproximativ 2/3 cană). Calorii 62; grăsime 7G (sat 3G,); sodiu 226MG
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, 1/2 linguriță de usturoi, 1/4 linguriță de muștar Dijon, 1/8 linguriță de piper negru și 1/8 linguriță de zahăr într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați 1/4 cană de ceapă roșie, pătrunjel și fasole cannellini; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu 2 linguri de brânză proaspătă Parmigiano-Reggiano rasă.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1/2 cană). Calorii 86; grăsime 3G (sat 8G,); sodiu 194MG