Fasole albă, anghinare și Chard Ragout ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 275 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $ 2.03 pe portie. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de inimi de anghinare, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Ragout De Fasole Albă, Ragout de fasole albă cu pâine prăjită, și Ciuperci, fasole albă și praz Rago.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti ragout, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul, morcovul și usturoiul; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Așezați amestecul de praz într-un aragaz lent electric de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați fasole și următoarele 11 ingrediente (prin anghinare). Acoperiți și gătiți la maxim 8 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Toppinguri, Opționale
5
Adăugați ciorbă; amestecați până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
6
Pentru a pregăti gustul, combinați apa clocotită și roșiile uscate la soare; lăsați să stea 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scurgere; cotlet.
8
Combinați roșiile uscate la soare și ingredientele rămase; lăsați să stea 30 de minute.