Fasolea afumată cu mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 298 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.36 pe portie. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, curmalele medjool, paprika și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Afumată La Cuptor, Fasole Fierbinte Și Afumată, și Fasole Afumată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa și se sotează până începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă ardeiul gras și usturoiul tocat în tigaie și se fierbe timp de încă 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mărul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Adăugați fasolea și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
6
Combinați sosul de roșii și toate ingredientele rămase în blender. Se amestecă la viteză mare până când datele sunt complet netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Date
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă acest sos în ceapă și fasole și se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt nemetalic de 11 x 7 inci, ușor uns. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute.