Farinata (Năut Crocant-Făină Cr Amperpes)
Această rețetă servește 40 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Un amestec de făină de năut, sare kosher, mortadella cu fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Făină de mei și năut Cr Amperpes cu spanac, Clătite din făină de năut cu cartofi de rozmarin și slănină, și Clătite Socca (făină de năut) cu umplutură cremoasă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina de naut, sarea și 5 1/2 căni de apă împreună într-un castron. Acoperiți și lăsați deoparte cel puțin 4 ore și până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 50
Bateți 3/4 cană de ulei în aluatul de naut.
Se încălzește două 10-in. tigăi din fontă sau tigăi rezistente la cuptor în cuptor, 5 minute. Rotiți aproximativ 1 lingură. ulei în fiecare, apoi turnați suficient aluat în Tigăi pentru a ajunge la aproximativ 1/3 in. în sus.
Coaceți 20 de minute sau până când marginile sunt crocante și maro auriu și centrele sunt ușor rumenite deasupra.
Între timp, curățați și semințe de ardei, apoi tăiați-le în fâșii largi.
Ridicați fiecare farinata din tigaie pe o farfurie sau o placă de servire și acoperiți fie cu ardei roșii, fie cu mortadela.
Tăiați fiecare în 8 pene.
Serviți imediat. Repetați cu aluatul rămas și ingredientele pentru a face încă 1 farinata.
* Găsiți făină de năut la magazinele alimentare bine aprovizionate. Tipul Italian, care tinde să fie mai proaspăt și mai gustos, este disponibil la Whole Foods Market. Dacă nu găsiți ardei plini de ulei, fierbeți 2 ardei grași roșii mari, întorcându-se des, până când sunt înnegriți peste tot; apoi curățați-le și însămânțați-le, tăiați-le în fâșii largi și marinați-le în ulei de măsline cel puțin o zi.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore]()
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.