Farfalle cu dovlecei și fasole albă
Farfalle cu dovlecei și fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cap la magazin și ridica dovlecei, bucle parmezan eliminat, farfalle, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu rucola și fasole albă, Spaghete cu dovlecei și fasole albă, și Scoici La Grătar, Dovlecei Și Scallions Cu Fasole Albă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se amestecă dovlecelul, sarea și piperul; gatiti pana cand dovlecelul incepe sa se inmoaie (2-3 minute), amestecand frecvent. Se amestecă ardeiul gras și fasolea; gatiti pana se inmoaie ardeiul gras (aproximativ 2 minute), amestecand frecvent.
Adăugați pastele în tigaie; gatiti pana se incalzeste (aproximativ 2 minute), amestecand continuu.
Transferați pastele în boluri; deasupra cu bucle de parmezan.