Somon la grătar cu muștar de miere cu linte Puy
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, somon la grătar cu muștar de miere cu linte Puy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție conține 812 calorii, 69G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, muștar integral, rachetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două mustar Cr Aproximme fra 8che, Somon Condimentat Cu Linte Puy, și File de somon la grătar cu sos de miere-muștar.
Instrucțiuni
Întoarceți grătarul la mare și tapetați o tavă de copt cu folie.
Se amestecă coaja de lămâie și sucul, muștarul și mierea.
Puneți somonul pe tavă, periați cu puțin din pansament, apoi grătiți timp de 5-7 minute, nu este nevoie să întoarceți somonul până când se fulgează ușor atunci când este testat cu un cuțit.
Între timp, încălziți uleiul într-un wok și gătiți ceapa de primăvară și sfecla roșie. Sfat în linte cu 4 linguri de apă, acoperiți tigaia și gătiți timp de 2 minute pentru a se încălzi. Sfat într-un castron și aruncați cu pansamentul rămas, busuiocul și racheta.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somonul la grătar. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.