Farfalle Carbonara

Farfalle Carbonara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle Carbonaran. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, ouă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rețetă Farfalle Carbonara (cu mazăre de primăvară), Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), și Asparagus Farfalle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 2 linguri de apă și usturoi; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați farfalle; reveniți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand al dente, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
5
Scoateți 1/2 cană de apă de gătit pentru paste și amestecați în ouă, amestecând energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se scurge farfalle; se adaugă la amestecul de usturoi în tigaie. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați amestecul de ouă în farfalle. Gatiti amestecul la foc mediu-mic pana se ingroasa (aproximativ 4 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
(Keebler)(Keebler)
8
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista