Farfalle Carbonara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle Carbonaran. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, ouă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rețetă Farfalle Carbonara (cu mazăre de primăvară), Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), și Asparagus Farfalle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de apă și usturoi; se ia de pe foc.
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-un vas mare.
Adăugați farfalle; reveniți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand al dente, amestecand ocazional.
Scoateți 1/2 cană de apă de gătit pentru paste și amestecați în ouă, amestecând energic.
Se scurge farfalle; se adaugă la amestecul de usturoi în tigaie. Se amestecă bine.
Adăugați amestecul de ouă în farfalle. Gatiti amestecul la foc mediu-mic pana se ingroasa (aproximativ 4 minute), amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și slănina.