Far Breton ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină universală, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Far Breton, Far Breton aux Pruneaux, și Breton Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați laptele, ouăle, 1/2 cană de zahăr, untul, vanilia și sarea în borcanul blenderului. Se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați făină și pulsați doar până se amestecă, răzuind părțile laterale ale borcanului. Acoperiți și răciți în borcan cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați prunele, 1/2 cană de apă și stafidele într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu pana cand fructele se inmoaie si apa este aproape evaporata, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Prune Uscate
Fructe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă coniac peste fructe. Folosind un meci lung, aprindeți brandy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Fructe
5
Lăsați flăcările să ardă, scuturând ocazional tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați fructele într-un castron mic. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Unt tigaie cu diametrul de 8 inci cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos cu pergament sau hârtie cerată. Hârtie de unt. Tigaie de praf cu făină, scuturând excesul; așezați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă De Tort
Cuptor
8
Se amestecă aluatul până se omogenizează, aproximativ 5 secunde.
9
Se toarnă în tigaie tort pregătit. Aruncați prunele și stafidele în aluat, distribuind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
10
Coaceți tortul pe foaia de copt până când părțile laterale sunt umflate și maro și cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Cuțit
Tigaie
11
Așezați o bucată de pergament sau hârtie cerată pe o farfurie plată. Cerneti zaharul pudra pe hartie. Rulați cuțitul în jurul tortului în tigaie pentru a slăbi. Inversați tigaia pe hârtie, eliberând tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
12
Scoateți tigaia; îndepărtați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Așezați farfuria de servire peste tort și inversați. Praf de top de tort cu zahăr pudră suplimentar.