Fanul Marthei Washington
Fanul lui Martha Washington ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 30 de porții cu 259 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Un amestec de nucă de cocos, apă caldă, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 28% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, lapte uscat, drojdie și sare.
Se adauga untul si apa; bate la foc mic timp de 2 minute.
Adăugați ouăle; bate la mare timp de 2 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; se framanta pana se omogenizeaza si elastic, 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în treimi.
Rulați o porție într-un 20 inchi. x 6 inchi. dreptunghi, cu o latură scurtă îndreptată spre tine.
Ungeți două treimi din aluat cu 1 lingură de unt topit. Într-un castron, combinați nuca de cocos, nucile pecan și zahărul brun; se amestecă în 3 linguri de unt.
Presărați o treime din amestec peste porția de aluat unsă cu unt. Începând de la partea scurtă simplă, îndoiți aluatul peste jumătate din umplutură; pliază din nou. Ciupiți marginile și capătul pentru a sigila.
Puneți pe o tavă de copt unsă cu marginea îndoită îndreptată spre tine. Cu foarfecele, tăiați în opt benzi până la 1 inch de marginea pliată. Separați ușor benzile; răsuciți pentru a permite umplerea să se arate. Ciupiți capetele în puncte. Repetați cu aluatul rămas și umplutura pentru a face încă două evantai. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 350° timp de 20-25 de minute.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.
Combinați ingredientele pentru glazură; burni peste evantai.