Fall Pear Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fall Pear Galette. Această rețetă face 8 porții cu 404 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, nucșoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Fall Pear Galette, Fall Pear Galette, și Plăcintă cu oală de pui cu mărar Galette: o plăcintă pentru toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti galette, tapetați o tigaie cu jeleu cu folie și acoperiți folia cu spray de gătit.
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci; așezați pe foaia de copt.
Presărați crusta cu brânză, lăsând o margine de 1 inch.
Combinați perele, sucul și nucșoara într-un castron mare; aruncați bine.
Adăugați zahăr brun și făină; aruncați ușor. Aranjați fructele pe aluat lăsând o margine de 2 inci. (Perele vor fi îngrămădite pe aluat.) Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial perele).
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când crusta se rumeneste ușor (umplutura se poate scurge ușor în timpul gătitului). Se răcește galette pe un suport de sârmă.
Pentru a prepara caramelul, încălziți zahărul granulat într-o cratiță mică și grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă, amestecând după cum este necesar pentru a dizolva zahărul uniform (aproximativ 4 minute). Gatiti 1 minut sau pana devin aurii.