Falafel de sfeclă roșie

Falafel de sfeclă roșie
Sfeclă falafel este o rețetă de Est middl care servește 6. O porție conține 246 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de tahini, o pungă de salată de sfeclă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 436 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Falafel De Sfeclă Roșie La Cuptor, Falafel de sfeclă roșie cu pansament tahini, și Falafel, sfeclă roșie și brânză de capră-Săptămâna Națională vegetariană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ceapa până se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați chimenul și gătiți timp de 1 min, apoi răzuiți amestecul într-un robot de bucătărie cu nautul, două treimi din sfecla roșie rasă, pesmetul, oul și tahini. Whizz la o pastă aspră, apoi răzuiește într-un castron și amestecă sfecla roșie rămasă cu mult condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
TahiniTahini
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Cu mâinile umede, formați în aproximativ 20 de bile și spațiu pe foile de copt căptușite cu pergament. Se răcește până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Ungeți falafelele cu puțin ulei vegetal și coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt crocante și fierbinți. Alternativ, încălziți uleiul de 2,5 cm într-un wok adânc și prăjiți-l în loturi, rotind, până când este crocant și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Pentru a servi, amestecați tahini cu iaurtul, zahărul și unele condimente, apoi dollop pe flatbreads cu falafels cald sau la temperatura camerei, sfeclă roșie tăiată cubulețe și frunze de sfeclă sau salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
TahiniTahini
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista