Fajitas ușoare de pui
Easy Chicken Fajitas durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 291 de calorii , 15 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați roșii, piept de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sheet Pan Fajitas - Easy for Chicken Fajitas , Easy Chicken Fajitas și Easy Chicken Fajitas .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente; pus deoparte.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați sos pentru salată. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 15 minute.
Scurgeți și aruncați marinata.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei timp de 3 minute sau până când devine crocantă; îndepărtați și lăsați deoparte. În aceeași tigaie, căliți puiul până când nu mai devine roz. Aduceți ceapa în tigaie; gatiti si amestecati pana ce ceapa este frageda.
Puneți amestecul de pui pe tortilla. Acoperiți cu amestecul de roșii, brânză, salată verde și smântână; pliază în părțile laterale.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.