Explozii De Scorțișoară În Stil Brutărie

Explozii De Scorțișoară În Stil Brutărie
Rafale de scorțișoară în stil brutărie este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 172 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe De Pecan Cu Scorțișoară În Stil Brutărie, Fursecuri moi de dovleac în stil brutărie cu cremă de unt de scorțișoară de arțar, și Brioșe De Dovleac În Stil Brutărie.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați 1 1/2 căni de făină, 1/4 cană zahăr granulat, sarea și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apă caldă, 3 linguri de unt și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic. Ungeți vasul mediu cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când dimensiunea este dublă. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Ungeți 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite, 2 3/4x1 1/4 inci, cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană zahăr granulat și scorțișoara. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale. Ciupiți fiecare bucată în 6 bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Rotiți bilele în unt topit, apoi rulați în scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați 5 bile în fiecare ceașcă de briose; deasupra cu 1 bilă în centru. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până când dimensiunea este dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire (așezați raftul pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de glazură). Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Stropiți glazura peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista