Est-Vest Stir-Fry
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 40 de minute de petrecut în bucătărie, East-West Stir-Fry ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 3,28 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 880 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ulei de arahide, sos de soia, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 76% . Acest scor este solid. Latkes; Clătite cu legume prăjite din Europa și Orientul Mijlociu , Karela Fry/Bittergourd Fry și Asian Shrimp Stir-Fry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe hârtie cerată, modelați carnea de vită într-o formă de 7 inchi. pătrat. Folosind un cuțit mare, tăiați carnea de vită în 1 inch. cuburi.
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați jumătate din cuburile de vită. Se prăjește aproximativ 3 minute sau până când nu mai rămâne roz.
Scoateți carnea de vită și păstrați-l la cald; repetați cu cuburile de vită rămase.
Se încălzește uleiul rămas într-o tigaie; se caleste ceapa, telina, morcovul, fasolea, castanele de apa si ciupercile timp de 2 minute.
Adăugați bulion; reduce căldura. Acoperiți și gătiți la abur timp de 2-3 minute, amestecând din când în când. Se amestecă mierea și sosul de soia.
Dizolvați amidonul de porumb în apă; adăugați în tigaie. Întoarceți carnea în tigaie.
Puneți spanacul deasupra amestecului de carne/legume; se acopera si se fierbe la abur timp de 1 minut. Se amestecă spanacul.