Espresso Soda

Espresso Soda
Espresso Sodan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 228 calorii. Cap la magazin și ridica fotografii lichior, fotografii vodca, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Funcționează bine ca o băutură ieftină. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Espresso Bean Ice Cream Soda, Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați zahărul și 2 căni de apă într-o cratiță medie, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când zahărul este complet topit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc, se adaugă fasolea espresso și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
4
Se strecoară, se acoperă și se dă la frigider până la foarte rece, cel puțin 2 ore.
5
Umpleți 8 pahare înalte cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
6
Adăugați aproximativ 1/4 cană de sirop espresso la fiecare pahar. Dacă doriți, adăugați o lovitură de vodcă și lichior de cafea cu siropul și amestecați bine. Umpleți în partea de sus cu sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
ShotShot

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu ai făcut-o, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; lipsa de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți au creat doar o formulă, iar vinul""are—XY— grame de zahăr și zat zat."Nu Câștigurile Riesling. Acest lucru va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, astfel încât veți continua să vă răzgândiți ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista