Espresso Chip Ice Cream
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu Chip Espresso. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, fasole espresso acoperită cu ciocolată, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Vara. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Espresso Ciocolata Chip Inghetata, Espresso Ciocolata Chip Inghetata, și Espresso Chip Cookie Aluat Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați gălbenușurile de ou, laptele și smântâna împreună într-o tigaie mare la foc mediu. Continuați să amestecați și gătiți amestecul până când se formează bule mici în jurul marginilor suprafeței, dar nu fierbeți.
Scoateți de pe foc și amestecați extractul de vanilie, espresso și sarea. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore.
Turnați amestecul de cremă într-un aparat de înghețată și congelați timp de 20 de minute conform instrucțiunilor producătorului. Amestecați fasolea espresso. Îndoiți ușor sosul de caramel și continuați să înghețați până la greu.