Escarole Umplute Cu Orez Mediteranean

Escarole Umplute Cu Orez Mediteranean
Escarola umplută cu orez mediteranean este o fără gluten felul principal. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, capere, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Escarole Umplute, Escarole-Pizza Umplute, și Plăcintă cu Pizza umplută cu Escarole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Sferturi escarole pe lungime, lăsând baza atașată și clătiți bine. Gatiti intr-o oala medie cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 4 litri de apa) 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
ApăApă
BazaBaza
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scurge și se răcește.
4
Între timp, aduceți 1 litru de apă la fiert cu 1 1/2 lingurițe de sare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați orez și parboil, neacoperit, 10 minute (orezul nu va fi fraged). Rezervați 1/2 cană de lichid de gătit, apoi scurgeți orezul într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
6
Gatiti nucile de pin in 1/4 cana de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand, pana devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați ardei, stafide, capere, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când stafidele încep să se umfle, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
StafideStafide
CapereCapere
PiperPiper
SareSare
9
Se ia de pe foc și se adaugă orez. Se răcește ușor, apoi se amestecă oul și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OrezOrez
OuăOuă
10
Tăiați și aruncați baza Din 1 sfert de escarol, apoi întindeți ușor frunzele pentru a crea o zonă lată de 4 inci. Cu capătul de bază cel mai apropiat, așezați o pătrime din amestecul de orez în centrul jumătății inferioare a escarolei. Îndoiți baza frunzelor peste orez, apoi pliați în părți și înfășurați orezul în escarolă. Puneți, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 2 litri rezistent la flacără, apoi repetați cu escarola și orezul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
BazaBaza
OrezOrez
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Stropiți cu lichid de gătit rezervat și ulei de lingură rămas, apoi presărați cu 3/4 cană de brânză rămasă. Acoperiți bine cu folie și coaceți până când orezul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia și porniți broiler, apoi fierbeți 4 până la 6 inci de la foc până când brânza se rumeneste, 4 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista