Escarola umplută cu orez mediteranean este o fără gluten felul principal. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, capere, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Escarole Umplute, Escarole-Pizza Umplute, și Plăcintă cu Pizza umplută cu Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Sferturi escarole pe lungime, lăsând baza atașată și clătiți bine. Gatiti intr-o oala medie cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 4 litri de apa) 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Apă
Baza
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge și se răcește.
4
Între timp, aduceți 1 litru de apă la fiert cu 1 1/2 lingurițe de sare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați orez și parboil, neacoperit, 10 minute (orezul nu va fi fraged). Rezervați 1/2 cană de lichid de gătit, apoi scurgeți orezul într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Gatiti nucile de pin in 1/4 cana de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand, pana devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați ardei, stafide, capere, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când stafidele încep să se umfle, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Stafide
Capere
Piper
Sare
9
Se ia de pe foc și se adaugă orez. Se răcește ușor, apoi se amestecă oul și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Orez
Ouă
10
Tăiați și aruncați baza Din 1 sfert de escarol, apoi întindeți ușor frunzele pentru a crea o zonă lată de 4 inci. Cu capătul de bază cel mai apropiat, așezați o pătrime din amestecul de orez în centrul jumătății inferioare a escarolei. Îndoiți baza frunzelor peste orez, apoi pliați în părți și înfășurați orezul în escarolă. Puneți, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 2 litri rezistent la flacără, apoi repetați cu escarola și orezul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Baza
Orez
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Stropiți cu lichid de gătit rezervat și ulei de lingură rămas, apoi presărați cu 3/4 cană de brânză rămasă. Acoperiți bine cu folie și coaceți până când orezul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia și porniți broiler, apoi fierbeți 4 până la 6 inci de la foc până când brânza se rumeneste, 4 până la 7 minute.