Escarole, trei fasole și supă de usturoi prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Escarole, trei fasole și supă de usturoi prăjită. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie, fasole nordică grozavă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Zuppa de caracatiță și fasole Ceci cu Escarole, usturoi și ardei iute, Escarole și supă de fasole, și Supă de porc, fasole și Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi și 1/4 cană de fasole Great Northern; pasează cu o furculiță până la pastel. Se amestecă salvie tocată; pus deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați escarola în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand escarola se ofileste, amestecand frecvent.
Adăugați restul de fasole Great Northern, bulion și următoarele 4 ingrediente (prin fasole roz); aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când escarola este fragedă. Se amestecă amestecul de usturoi; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.