Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Escabeche ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, zahăr, ridichi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Încercați Escabeche, ESCABECHE, și Escab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați varză; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4
Scurgeți și scufundați varza în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De Pizzocheri
5
Puneți varza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați jicama și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
7
Stropiți cu amestec de suc; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.