Enchiladas De Pui Rapid
Enchiladas de pui rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 332 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de pui, tortilla de făină, supă de brânză nacho condensată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Enchiladas De Pui Rapid, Enchiladas De Pui Cremos Rapid, și Enchiladas de pui în sos de cremă de casă – rapid și ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mic, amestecați supa de brânză și laptele.
Într-un castron mediu, combinați puiul, salsa, chiles și doar 2 linguri de amestec de supă-lapte.
Întindeți aproximativ 1/3 cană amestec de pui pe fiecare tortilla și rulați.
Așezați tortilele într-un vas de copt ușor uns, de 3 litri și întindeți amestecul rămas de lapte de supă deasupra.
Coaceți timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.