Enchiladas de pui de 20 de Minute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 422 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați fasole, chimen măcinat, brânză mexicană preshredded 4-cheese blend și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas de vită ușurate cu sos Enchilada de 10 Minute, Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo), și Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță medie; se amestecă cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mare; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa. Rezervați 1 1/2 cană amestec de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Adăugați pui și fasole în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand puiul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Stiva tortilla; înfășurați stiva în prosoape de hârtie umede și cuptorul cu microunde la mare timp de 25 de secunde. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla; rulati. Aranjați tortilla, cu cusătura în jos, în partea de jos a unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu sos rezervat și brânză. Se fierbe 3 minute sau până când brânza se rumeneste ușor și sosul este bulbuc. Se acoperă cu roșii și coriandru.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.