Enchiladas Cu Brânză De Spanac
Reteta Enchiladas brânză spanac este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta din carton, porumb, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Spanac și brânză Enchiladas, Spanac și brânză Enchiladas – 5 puncte, și Enchiladas de spanac și fasole Pinto cu brânză Cotija pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ricotta, spanacul, porumbul, 1 cană mozzarella și înlocuitorul de ouă. Se toarna aproximativ 1/2 cana pe fiecare tortilla; se rostogoleste bine.
Locul, cusătura în jos, în 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mic, combinați roșiile, sosul de roșii și busuiocul; lingură peste tortilla.
Se presară parmezan și brânză mozzarella rămasă.
Se coace, neacoperit, la 375 de minute timp de 35 de minute sau până se încălzește.