Enchilada De Cartofi

Enchilada De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cartofi Enchiladan. Acest hor d ' oeuvre are 373 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, porumb cu sâmburi, brânză procesată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stivă De Cartofi Dulci Enchilada, Stivă De Cartofi Dulci Enchilada, și Caserola De Cartofi Enchilada De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Gatiti cartofii tocati pana se rumenesc pe ambele parti. Într-un castron mic combinați brânza topită topită cu roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
CartofiCartofi
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Amestecați jumătate din mazăre și jumătate din porumb și amestecați-le în maro de hash. Când sunt bine combinate, adăugați mazărea și porumbul rămas; continuați să amestecați pentru a combina. Se amestecă aproximativ 1 cană din amestecul de brânză și roșii și se amestecă bine. Gatiti timp de 10 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
BrânzăBrânză
TomateTomate
PorumbPorumb
MazăreMazăre
3
Puneți amestecul de cartofi în tortilla și rulați ca un burrito. Se sufocă cu amestec de brânză/roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
TomateTomate
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Enchilada poate fi cuplată cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista