Empanadas cu dovlecei și guli-rabe
Empanadas cu dovlecei și kohlrabi este un aperitiv care servește 16. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 57 de fani. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor europene. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper, produse de patiserie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de guli-rave cu mere, slănină și mazăre de zăpadă , Sot de guli-rave și Gui-rave umplute, în două feluri .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul; gătiți și amestecați până când este parfumat, aproximativ 3 minute. Se amestecă guli-rabe și se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand kohrabi s-a inmuiat, 3-4 minute. Aruncați dovleceii galbeni și continuați să gătiți până când dovleceii sunt fragezi pentru încă 4 minute. Se amestecă ceapa verde, spanacul și nucșoara.
Adăugați mai multă sare și piper, după cum este necesar. Gatiti pana se ofileste spanacul, aproximativ 1 minut. Pune amestecul deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F (220 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt. Bateți oul cu apă într-un castron mic; puse deoparte.
Întindeți crusta de plăcintă trecând peste ea un sucitor o dată sau de două ori.
Tăiați aproximativ 16 cercuri de 6 inci folosind un tăietor mare de prăjituri sau un bol de cereale. Umpleți centrul fiecărui cerc cu aproximativ 1 lingură de amestec de guli-rabe.
Ungeți marginile aluatului cu apă, apoi îndoiți aluatul în jumătate. Ungeți marginea aluatului cu o furculiță pentru a sigila și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de aluat și umplutură de legume. Înțepăți fiecare empanada cu o furculiță, apoi ungeți cu spălat de ouă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când devine maro auriu și devine fulger, 5 până la 7 minute.
Se serveste fierbinte din cuptor.