Emeril ' s Classic Seafood Gumbo

Emeril ' s Classic Seafood Gumbo
Rețeta clasică de fructe de mare a lui Emeril ar putea satisface pofta ta Creolă în jur 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.81 pe portie. Acest fel principal are 397 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, orez, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fructe De Mare Gumbo, Fructe De Mare Gumbo, și Fructe De Mare Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un vas de 8 litri la foc mediu; adăugați ulei. Când uleiul este fierbinte și adăugați făină. Folosind o lingură de lemn, amestecați uleiul și făina împreună pentru a forma un roux și gătiți până devine culoarea ciocolatei cu lapte, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; se amestecă până se combină bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați bere și stoc de creveți; condimentați cu cimbru, frunze de dafin, crabi, Worcestershire, sare și cayenne. Aduceți gumbo la fierbere și reduceți imediat căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
GumboGumbo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Lăsați gumbo să gătească, fierbând la foc mic, aproximativ 1 oră, degresând ocazional suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sticla de bere chihlimbarsticla de bere chihlimbar1Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt12 lingurițe de pudră de usturoisare grosierăsare grosieră12creveți și cu veneOrez alb fiert, pentru servireOrez alb fiert, pentru servire0Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.crabi gumbo sau crabi albaștri nefierți sau congelați, dezghețați (aproximativ 2)crabi gumbo sau crabi albaștri nefierți sau congelați, dezghețați (aproximativ 2)12creveți și cu venePulbere de fișier, pentru garniturăPulbere de fișier, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi tocat finusturoi tocat fin1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras verde tocat finardei gras verde tocat fin1Ceapa galbena medie, tocataStoc de creveți sau bulion de pui cumpărat cu conținut scăzut de sodiuStoc de creveți sau bulion de pui cumpărat cu conținut scăzut de sodiu12 lingurițe de pudră de usturoiEsența originală a lui EmerilEsența originală a lui Emeril3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilblaturi de scallion fragede tocateblaturi de scallion fragede tocate4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstridii shucked cu lichior lorstridii shucked cu lichior lor1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de pește alb, cum ar fi somn, grupator, snapper sau talpăfileuri de pește alb, cum ar fi somn, grupator, snapper sau talpă2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Pazo de Galegos Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista