Emeril ' s Classic Seafood Gumbo

Emeril ' s Classic Seafood Gumbo
Rețeta clasică de fructe de mare a lui Emeril ar putea satisface pofta ta Creolă în jur 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.81 pe portie. Acest fel principal are 397 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, orez, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fructe De Mare Gumbo, Fructe De Mare Gumbo, și Fructe De Mare Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un vas de 8 litri la foc mediu; adăugați ulei. Când uleiul este fierbinte și adăugați făină. Folosind o lingură de lemn, amestecați uleiul și făina împreună pentru a forma un roux și gătiți până devine culoarea ciocolatei cu lapte, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; se amestecă până se combină bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați bere și stoc de creveți; condimentați cu cimbru, frunze de dafin, crabi, Worcestershire, sare și cayenne. Aduceți gumbo la fierbere și reduceți imediat căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
GumboGumbo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Lăsați gumbo să gătească, fierbând la foc mic, aproximativ 1 oră, degresând ocazional suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo

Ingrediente

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Pazo de Galegos Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista