Elk Wellington
Rețeta Elk Wellington poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 8 și costă 3,79 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de roșii, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Elan De Crăciun, Parmezan De Elan, și Elk Shepherd ' s Pie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, fileuri de elan maro în ulei pe ambele părți; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați ciupercile, pătrunjelul și arpagicul; pus deoparte.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie într-un 16 in. pătrat.
Tăiați fiecare în patru 8-in. pătrate. Acoperiți fiecare pătrat cu amestec de ciuperci și un file. Îndoiți patiseria peste file;sigilați cusăturile.
Așezați cusătura în jos pe un suport într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Bateți oul și apa rece; periați peste patiserie.
Se coace la 350 de calorii timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Între timp, pentru sos, sotati ciupercile si ceapa in unt intr-o cratita pana se inmoaie.
Se presară cu făină; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul, sosul rumenit, dacă se dorește, pasta de roșii și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu produse de patiserie.