Elk Wellington

Elk Wellington
Rețeta Elk Wellington poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 8 și costă 3,79 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de roșii, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Elan De Crăciun, Parmezan De Elan, și Elk Shepherd ' s Pie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, fileuri de elan maro în ulei pe ambele părți; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați ciupercile, pătrunjelul și arpagicul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
ElaniElani
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie într-un 16 in. pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Tăiați fiecare în patru 8-in. pătrate. Acoperiți fiecare pătrat cu amestec de ciuperci și un file. Îndoiți patiseria peste file;sigilați cusăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Așezați cusătura în jos pe un suport într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Bateți oul și apa rece; periați peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace la 350 de calorii timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, pentru sos, sotati ciupercile si ceapa in unt intr-o cratita pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se presară cu făină; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul, sosul rumenit, dacă se dorește, pasta de roșii și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
8
Se servește cu produse de patiserie.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista