Eggwich Cu Fața Deschisă
Eggwich cu fața deschisă este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 308 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână roșii, muștar de miere, brioșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați PLT cu fața deschisă, Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă, și Deschis cu care se confruntă NY benzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă într-o tigaie medie la adâncimea de 2 inci; aduceți la fierbere. (În timp ce apa fierbe, pregătiți sosul de brânză Cheddar.) Reduceți căldura la minim. Spargeți ouăle, pe rând, într-o farfurie; alunecați ouăle, pe rând, în apă clocotită, ținând farfuria cât mai aproape de suprafața apei. Simmer 6 până la 7 minute sau până când temperatura internă a oului ajunge la 160 (gălbenușul va fi solid).
În timp ce ouăle se fierb, așezați jumătățile de brioșă și feliile de roșii pe o foaie de copt. Se fierbe la 4 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 4 minute sau până când brioșele sunt prăjite și feliile de roșii sunt calde.
Întindeți brioșele cu muștar; acoperiți fiecare cu o felie de roșii.
Scoateți ouăle din apă cu o lingură cu fante și așezați peste felii de roșii; se acoperă cu sos de brânză Cheddar.