Edamame Burger
Reteta Edamame Burger este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 159 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină de naut, ulei, drojdie nutrițională și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Edamame Veggie Burger, Edamame Veggie Garden Burger, și Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați edamame-ul înghețat și întreaga cutie de naut, inclusiv lichidul, într-o oală și încălziți-l. Acest pas este de a dezgheța edamame; dacă utilizați edamame proaspăt sau gătit, puteți sări peste acest pas.
Combinați edamame, naut și lichid, ciuperci, caju, drojdie, usturoi, chimen, fum lichid, aminoacizi lichizi și sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Se toarnă într-un castron mare.
Adăugați încet făina până se formează o consistență mai groasă. În funcție de conținutul de umiditate al amestecului dvs., este posibil să aveți nevoie doar de puțină făină sau de mult.
Așezați întregul vas la frigider timp de 20 până la 30 de minute pentru a se rigidiza și a face mai ușor de manevrat atunci când formați tortele. Formați în 16 paturi.
Încălziți uleiul într-o tigaie saut și prăjiți prăjiturile timp de 4 până la 5 minute, sau până se rumenesc pe ambele părți.
De la cei mai buni burgeri vegetarieni de pe planetă: 101 creații vegane inspirate la nivel global, pline de arome proaspete și gusturi noi interesante de Joni Marie Newman. Text 2011 de Joni Marie Newman; fotografie 2011 Editura Rockport. Publicat de Fair Winds Press.